MUNCA LA DOMICILIU

Incepand cu 16/03/2020

            In contextul generat de COVID-19, am decis sa ne protejam atat pe noi cat si pe Dvs, astfel ca incepand cu 16/03/2020 am decis sa muncim de acasa. Pana la noi comunicari oficiale din partea statului roman si in functie de evolutia situatiei actuale, va vom oferi asistenta si vom fi la dispozitia dvs de la distanta, iar datele de contact sunt: 

TURISM EXTERN & BILETE DE AVION: 

Ionut POPSOR: tel mobil 0744872975 (inclusiv whatsapp), ionut.popsor@hai-tai.ro   

TURISM INTERN: 

Kinga SZOKE: 0771146643 (inclusiv whatsapp), kinga.szoke@hai-tai.ro

Pentru a le gestiona cat mai bine, cererile dvs de informare privind renuntarea la rezervarile active, vor trebui trimise exclusiv pe adresele de e-mail mentionate. 

Va multumim pentru intelegere! 

Ionut POPSOR

Dragii nostri colaboratori,

Va multumim pentru increderea acordata agentiei noastre de turism si pentru experientele minunate avute in colaborarea cu Dumneavoastra, in cei peste 2 ani de activitate. Cu totii ne confruntam cu o situatie fara precedent, a carei finalitate nu o cunoastem inca, insa va asiguram ca, in tot acest timp, va vom oferi sprijinul nostru de specialitate pentru a fi bine informati, din surse oficiale, in legatura cu vacantele si calatoriile programate in perioada afectata de masurile si restrictiile oficiale, pentru cele neafectate inca, dar si pentru cele pe care le vom programa impreuna in continuare. De asemenea, va multumim pentru ca reusim sa abordam impreuna, cu rabdare si cu calm, contextul actual. Suntem optimisti in ce priveste gasirea de solutii convenabile pentru vacantele si calatoriile ale caror perioade se suprapun cu cea a restrictiilor impuse de catre autoritati, la nivel national si mondial.
Va recomandam tuturor celor care aveti vacante programate pentru perioade inca neafectate, sa nu va grabiti sa renuntati la ele inainte de a avea informatii noi de la autoritati despre restrictiile si despre modul in care destinatia si vacanta dumneavoastra ar putea fi afectata.
Intelegem si suntem de acord ca doriti sa evitati riscuri care pot pune in pericol sanatatea Dvs si a celor dragi si vom face tot posibilul sa gasim solutii, cu ajutorul partenerilor nostri, pentru a evita astfel de situatii.
Totodata, este mai mare nevoie ca niciodata de sustinere si intelegere oferita operatorilor din turism si a tuturor celor implicati.
Suntem increzatori ca, in curand, totul va fi bine si vom reveni la normalitate, iar pofta de vacante si de calatorii va fi mai mare ca niciodata. Ati economisit din greu pentru a va bucura de vacanta alaturi de familie si de cei dragi si de aceea va indrumam sa gasim impreuna solutii pentru ca vacantele Dvs sa devina realitate, in conditii de normalitate.
Haideti sa contribuim la salvarea turismului romanesc si a celui mondial, pentru ca, in curand, sa ne bucuram din nou de #experiente_turistice_de_colectie, in #toata_lumea.

Cu respect și o deosebită considerație,

Ionuț POPȘOR
Director Agenție

#dont_cancel_modify #nu_anula_modifica #save_tourism #totul_va_fi_bine

 

Whatsapp