20px
20px
20px
width: 100%, height:1px
Exotic beach

Case de vacanță și apartamente în Dalmația Centrală

Turiștii descoperă Croația și, mai recent, Dalmația Centrală – o regiune de coastă care devine o destinație turistică foarte populară. Acest lucru se datorează în principal climei minunate și peisajului frumos.

Insulele Adriatice atrag vizitatori cu plajele lor și micile sate de pescari. Muntele Blokovo prezintă o provocare plăcută pentru drumeții și alpiniști. Regiunea produce vinuri excelente, precum și ulei de măsline și miere. Când închiriezi o casă de vacanță în Dalmația Centrală, poți savura preparate din pește cu ulei de măsline și condimente, urmate de un pahar delicios de vin local. Orașele de pe litoral oferă o viață de noapte plină de viață. Bucurați-vă de o vizită la Split , cu monumente, vestigii romane, precum și Riva, un bulevard lung pe malul mării. Orașul vechi Trogir oferă și o arhitectură minunată. Aruncă o privire la gama noastră largă de case de vacanță: case, apartamente sau vile și găsește proprietatea ideală pentru un sejur de neuitat.

mai mult

HVAR Croatia
999 de la 799
room / 7 nights
NOVIGRAD Croatia
999 de la 799
room / 7 nights
TROGIR Croatia
999 de la 799
room / 7 nights
VODICE Croatia
999 de la 799
room / 7 nights
ZADAR Croatia
999 de la 799
room / 7 nights
SIBENIK Croatia
999 from 799
room / 7 nights
Exotic beach
Exotic beach

Lorem ipsum dolor sit amet

Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Suspendisse venenatis pulvinar nisi et volutpat. Proin quis est vitae velit cursus auctor. Duis volutpat scelerisque turpis vel imperdiet. Donec convallis massa in gravida semper. Vestibulum commodo, lorem eget condimentum pretium, tellus nisi venenatis nulla, quis malesuada arcu erat ut sapien. Aliquam lacinia nunc id vestibulum consectetur.

view details

Whatsapp