20px
20px
Felicitări, Honeymooners, pentru pasul făcut!

E timpul să vă petreceți Luna De Miere, după bunul plac ... poate pe una dintre plajele exotice ale Lumii, cu picioarele în nisip, adimirând apusuri de soare de colecție sau poate explorând ținuturi îndepărtate, participând la activități once-in-a-life-time (precum safari in parcurile naturale din Africa, testarea adrenalinei pe cea mai lungă tiroliană din Lume - în Ras al Khaimah - sau zborul cu elicopterul deasupra cascadelor Iguazu) sau relaxându-vă pe un vas de croazieră, sau vă doriți o destinație aproape de casă, fie la plajă, la munte, în hoteluri cu centre wellness de renume sau într-un city-break. 

Suntem aici ca să simplificăm paşii pe care îi aveți de făcut şi să punem în scenă o Lună de Miere memorabilă. 

Ce Trebuie Să Știți Înainte Să Planificăm Luna De Miere
1
Când planificăm?

De regulă, planificarea trebuie să inceapă cu minimum 6-8 luni înainte de plecarea în Luna de Miere, dar, în funcție de complexitatea serviciilor turistice solicitate, o planificare cu 3-5 luni înainte poate fi de asemenea oportună.  Dacă planificarea timpurie nu este posibilă, atunci vom face tot posibilul să vă oferim recomandările optime, bazate pe disponibilitatea de la momentul rezervării. 

2
Cum procedăm?

Dacă ofertele / destinațiile sau hotelurile propuse de noi pe această pagină nu vi se potrivesc, contactați-ne, fie la telefon 0744872975, pe adresa de e-mail travel@hai-tai.ro  sau direct in agenția noastră, pe strada Ion Gheorghe Duca Nr. 21 (fosta Corso) și vom discuta pe loc sau vom programa o nouă întâlnire pentru a pune bazele acestei vacanțe speciale. 

3
Cum rezervăm?

Odată ce identificăm oferta care răspunde cerințelor Dvs, pentru garantarea rezervării, urmăm pașii specifici, precum semnarea contractului, plata avansului (cuantumul este în funcție de momentul în care facem rezervarea), iar de aici ne vom ocupa noi de tot demersul pentru o vacanță memorabilă.

PENTRU VACANȚE CU AVIONUL, APLICĂ PROMO CODE: BEFOREIDO50EUR

Exotic beach

GRECIA - ULTRA ALL / ALL INCLUSIVE

Avantajele vacanței all-inclusive, în Grecia, pentru luna de miere:

 1. Romantismul fără griji. O vacanță all inclusive vă permite să vă relaxați deplin și să savurați momentele unice de romantism, în resortul potrivit.
 2. Cazare de lux. Alegerea unui hotel recomandat de noi, înseamnă clipe de neuitat, petrecute într-un confort unic al ospitalității grecești.
 3. Gastronomie redefinită. Vă bucurați de bucătăria grecească excepțională, în restaurantele tematice din resort.
 4. Timp pentru voi 2. Eliminați stresul privind planificarea zilnică, pentru a petrece timp de colecție împreună.

Exotic beach

TURCIA - ULTRA ALL INCLUSIVE

Avantajele vacanței all inclusive, în Turcia, pentru Luna de Miere: 

 1. Rafinament și Eleganță. Resorturile de lux din Turcia vă oferă pachete all / ultra inclusive cu servicii premium.
 2. Cazări de lux. Condițiile de cazare din Turcia sunt recunoscute ca fiind unele de lux, oferind un confort deplin pentru vacanțe de colecție.
 3. Divertisment. Zilele liniștite de relaxare la plajă sau la piscină sunt completate perfect cu momente de divertisment, de înaltă calitate, pus în scenă de artiști de clasă.
 4. Răsfăț în 2. Resorturile cu Spa propriu, vă puteți programa sesiuni de relaxare în doi, beneficiind de facilitățile de wellness de top.

[acqua-tmpl-calendar-01-luna-de-miere-crwzcnuiph] [acqua-tmpl-calendar-02-luna-de-miere-crwzcnuiql]
Exotic beach
Exotic beach

EGIPT - ALL INCLUSIVE

Avantajele vacanței all inclusive, în Egipt, pentru Luna de Miere: 

 1. Plajele superbe. Egiptul oferă unele dintre cele mai frumoase plaje la Marea Roșie, iar resorturile all inclusive oferă accesul la plajele private proprii.
 2. Mixul istorico-cultural. Alegeți cel puțin o excursie opțională și descoperiți o mica parte din siturile arheologice egiptene majore, precum Piramidele din Giza și Templul Karnak.
 3. Scufundări și snorkeling. Alegeți o excursie pe Marea Roșie și explorați reciful de corali și lumea subacvatică.
 4. Resorturi de lux. Alegeți un resort de lux, pentru a beneficia de servicii de înaltă calitate.
 5. Cină romantică, pe plajă. Unele resorturi oferă pachete speciale pentru tinerii căsătoriți, cu posibilitatea personalizării experienței imediat după sosirea in resort.

HURGHADA, EGIPT: TOP 9 RECOMANDĂRI PENTRU LUNA DE MIERE

TIJILI BENOA 4* Bali, Indonezia
de la 2558
2 adulti in camera
SOL by Melia Kuta Bali Kuta - Legian Bali, Indonezia
de la 2558
/ 2 adulti in camera
LEGIAN BEACH HOTEL KUTA BALI, Indonezia
de la 2998
/ 2 adulti in camera
Batu Empug Ubud Ubud BALI, Indonezia
de la 2578
/ 2 adulti in camera
Bali Relaxing Resort & Spa Nusa Dua BALI, Indonezia
de la 2578
/ 2 adulti in camera
Keraton Jimbaran Resort Jimbaran BALI, Indonezia
de la 2718
/ 2 adulti in camera
20px

LUNA DE MIERE, ÎN BULGARIA (transport individual)

LUNA DE MIERE LA SPA ÎN ROMÂNIA

LUNA DE MIERE PE LITORAL

LUNA DE MIERE LA MUNTE

HONEYMOON VIBE

HONEYMOON SENSES

HAi TAi - Agenția de Turism

I. Ghe. Duca Nr. 21, Mediaș

0744872975

travel@hai-tai.ro

Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

HAi TAi - Agenția de Turism

HAi în comunitatea noastră de pe facebook!

Ne dorim să vă întâmpinăm cu oferte și sfaturi de călătorie care să vă ajute să vă îndepliniți promisiunile de vacanță față de partenerii Dumneavoastră de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unor oferte de călătorie, atunci sunteți în locul potrivit. 

 

Urmăriți pagina noastră de facebook pentru a avea acces la cele mai noi oferte și informații utile din călătorie și pentru a afla care sunt destinațiile în trend și campaniile promoționale. 

 

Echipa HAi TAi

Abonare la Newsletter

Doriți să fiți la curent cu ultimele noastre știri și informații? Introduceți mai jos adresa dvs. de e-mail pentru a fi adăugat la lista noastră de corespondență.

Whatsapp