MASURI ADOPTATE PENTRU O VACANȚĂ SIGURĂ ÎN ALBENA

La Albena Resort, siguranța, sănătatea și bunăstarea oaspeților și personalului nostru rămân prioritatea noastră numărul unu pentru mai bine de 50 de ani.

Vrem să vă simțiți încrezători și confortabili atunci când călătoriți în Albena și să vă bucurați de vacanța dvs. cu liniște sufletească.

Pentru a asigura un mediu sigur și sănătos pentru toți, am implementat reglementări suplimentare pentru activitățile de salubritate și dezinfectare pe teritoriul Albena Resoprt pentru a preveni răspândirea COVID-19.

Am urmărit îndeaproape și am urmărit recomandările, protocoalele și procedurile emise de autoritățile de sănătate publică și de guvernul național. Astfel, fiecare dintre măsurile preventive și de precauție suplimentare de mai jos vor fi adaptate în timp util.

Inspectorul sanitar-șef al Albenei a efectuat analize ale punctelor critice din stațiune și, pe motivele sale, am stabilit protocoale, proceduri și reglementări care trebuie consolidate, acestea sunt:

Intrare cu intrare controlată strict:

Fiecare vehicul care ajunge la Albena Resort va fi dezinfectat (anvelope și șasiu) înainte de a traversa bariera de intrare. Salubrizarea va fi efectuată de angajații noștri folosind pulverizatoare pentru rucsacuri dezinfectante. De asemenea, vom monitoriza temperatura corpului fiecărei persoane care intră în stațiune. În cazul în care depășește 37 ° C, autoritățile locale de sănătate vor fi notificate pentru a primi instrucțiuni care trebuie urmate strict în tratarea acestor cazuri. Dacă persoana face parte dintr-un grup care ajunge cu autobuzul, fiecare dintre pasagerii din grup va trebui, de asemenea, să aștepte cu răbdare și să urmeze instrucțiunile date.

Ofițerii de dezinfecție a vehiculului, precum și cei care măsoară temperatura oaspeților care intră în Albena vor primi echipamentul de protecție necesar.

Când oaspeții intră la hotelul ales, temperatura corpului lor va fi măsurată din nou, iar oaspeții vor fi oferiți să dezinfecteze mâinile folosind distribuitoare special concepute. Dacă în timpul celei de-a doua verificări a temperaturii depășește 37 ° C, autoritățile locale de sănătate vor fi anunțate din nou, iar oaspeții vor fi izolați într-o cameră separată, determinată de conducere și vor aștepta sosirea unității medicale.

Intregului personal al hotelului li se va asigura echipamentul de protecție necesar.

Administratorii de la recepție nu vor permite multimile de invitați; distanțarea socială va fi pusă în aplicare pentru cei care așteaptă în linie în hol.

Suprafețele de lucru ale recepției trebuie dezinfectate după fiecare înregistrare a oaspeților.

In timpul igienizarilor accentul principal va fi pus pe băi cu suprafețe foarte atinse - telecomenzi, întrerupătoare de iluminat, ferestre de mână, etc. T.C.

Lenjeria și șervețele murdare vor fi în mod obligatoriu gestionate de personalul de menaj și, în niciun caz, oaspeții nu trebuie să le plaseze pe podea.

Salubrizarea și dezinfectarea restaurantelor:

Oaspeții li se va oferi să dezinfecteze mâinile folosind distribuitoare special concepute înainte de a intra în restaurante.

Personalul restaurantului se va asigura că nu există aglomeratii de oaspeți. Toți angajații vor primi echipamentul de protecție necesar. După fiecare masă, restaurantul va fi dezinfectat - podea, mese de masă, scaune. Suprafețele bufetului, blatul barului restaurantului și alte ustensile pentru servirea mâncării și băuturii vor fi, de asemenea, dezinfectate. Salubrizarea se va face pe toate automatele cu accent pe suprafețele foarte atinse ca nasturi.

Salubrizare și dezinfectare mijloace de transport:

Toate mijloacele de transport din incinta Albena Resort vor fi dezinfectate folosind pulverizatoare cu solutii dezinfectante. Dezinfecția se va efectua de mai multe ori în timpul zilei și la sfârșitul fiecărei ture.

Canalizarea și dezinfectarea rețelei:

Drumurile din stațiune vor fi spălate și dezinfectate zilnic. Toate băncile de pe alei și drumul pe plajă vor fi, de asemenea, dezinfectate. După colectarea gunoiului și a deșeurilor de plajă, coșurile vor fi, de asemenea, dezinfectate prin spray dezinfectant.

Alte măsuri de siguranță în rezervor nu au legătură cu COVID-19.

În aprilie-mai, va exista o dubla descarcerare a peluzelor din stațiune, stadioane și plajă. De asemenea, se va efectua pulverizarea țânțarilor.

Recomandări pentru oaspeții Albena:

Trebuie să ne amintim: este clar că responsabilitatea pentru sănătatea oaspeților și a angajaților noștri trebuie împărtășită!

De aceea, vă adresăm tuturor în numele siguranței generale, cu următoarele recomandări:

Păstrați distanța de siguranta!

Este esențial să urmați instrucțiunile panourilor noastre de sănătate și securitate plasate în holul hotelului dvs.

Fiecare dintre turistii care vin in Albena trebuie să respecte regulile dezinfectării personale!

Toate ambalajele și consumabilele de unică folosință trebuie aruncate imediat după utilizare;

Nu în ultimul rând, dacă aveți următoarele simptome: febră, tuse uscată, dureri de cap și oboseală, ar trebui să contactați imediat recepția hotelului, fara a parasi camera.

Vă mulțumim pentru răbdarea, înțelegerea și încrederea acordate în continuare, și așteptăm cu nerăbdare să vă vedem în stațiunea Albena.

 

Whatsapp