Masuri de siguranta adoptate in cadrul Hotel Victoria Resort 3*, Mamaia

Ne dorim să avem o colaborare frumoasă bazată pe întelegere și respect reciproc ca și până acum.
Speram din tot sufletul ca acest sezon să fie unul fructuos pentru ambele părti!
Având în vedere pandemia de COVID19, vă aducem la cunoștintă că vom lua toate măsurile de prevenție și sigurantă pentru protectia sanitară a turistilor ce vor sosi în unitatea noastra. 

- vom instala dispensere cu dezinfectant virucid în zonele de acces în hotel, în restaurant, în alte zone accesibile clientilor și în spatiile comune.
- vom lua temperatura clientilor la sosirea în receptia hotelului.
- vom marca sensul de intrare și iesire la fiecare cale de acces in unitate.
- camerele pentru turisti vor fi igienizate zilnic utilizând dezinfectanți profesionali, avizati de Ministerul Sănătătii.
- vom igieniza periodic toate suprafetele teraselor, locurilor de joaca, spatiilor comune,sezlongurilor de pe plajă  folosind dezinfectanți profesionali, avizati de Ministerul Sănătătii
- vom amplasa sezlongurile de pe plaja la distanța recomandata de autoritati de 2m;
- vom folosi produse pentru igienizarea suprafețelor cu caracter virucid, eficiente împotriva Covid-19;
- la intrarea în hotel, restaurant, vom  amplasa covoare îmbibate cu substanta dezinfectantă.
- vom avea afisate mesaje informative despre igiena personală , distanțare socială si prevenirea infectării cu virusul Covid-19, recomandate de Ministerul Sanatatii, iar pe holurile etajelor vom avea montate panouri cu mesaje informative referitoare la masurile de protectie ce se impun si dozatoare cu substanta dezinfectanta.
- se vor utiliza la recepție, restaurant și pe holuri liniile care marchează distanțarea fizica si insemne privind obligativitatea purtarii mastii de protectie atunci cand situatia o impune.
- se vor dezinfecta cheile, telecomenzile, aparatele de aer condiționat din fiecare cameră, după eliberarea acestora de catre turisti.
- la receptie vor fi dezinfectate cu o lampa UV portabila, cardurile, documentele de identitate ale clientilor, voucherele, suprafetele receptiei, etc.
- personalul responsabil al departamentului de housekeeping (cameristă, guvernantă) si personalul tehnic, va purta echipament de protectie, măsti si manusi de unică folosintă.
- masa va fi servită de către ospătari – tot sistem bufet (pentru a evita atingerea tacâmurilor de un număr foarte mare de persoane) turistul având posibilitatea să  indice produsul dorit de la standul cu preparate.
- băuturile răcoritoare, vinul , berea,bautarile alcoolice - vor fi consumate în pahare de unică folosintă din barul restaurantului, terasei.
- din cauza distantării sociale se vor crea cozi la lifturi ,receptie si restaurant.
- mesele  din restaurant vor fi distantate si nu vor putea sta mai mult de 2, 4 sau 6 persoane.
- programul de servire al meselor se va prelungi în functie de numărul de turisti existenti in unitate cu posibilitatea realizării unui program decalat cu acces pe serii.
- personalul de servire va fi dotat cu masti, manusi de unica folosintă.
- se vor dezinfecta mesele, scaunele, dupa fiecare ciclu de servire.

Avem deja o colaborare cu  Societatea BIOSANIVET - Laborator autorizat sanitar veterinar care efectuează atât analize fizico-chimice şi microbiologice pentru ape şi produse alimentare, cât şi verificarea salubrităţii pentru unităţile de procesare a alimentelor, respectiv pentru unităţile de alimentaţie publică și bloc alimentar.

Pe măsură ce vor aparea alte norme și măsuri de prevenție și protecție impuse de organele abilitate, ne vom conforma și vom reveni cu informații.

Cu speranta că lucrurile vor reveni la normal, vă asiguram de tot suportul nostru și suntem siguri că împreună vom depași situatia actuală.

Impreuna suntem mai puternici!

Whatsapp