HAi la Ski, în Austria!

Tarife cu sau fără skipass inclus

Pe website-ul nostru zilnic se adaugă noi oferte. Asiguraţi-vă de pe acum un loc la cazarea şi în staţiunea preferată! Nu este niciodată prea devreme pentru următoarea iarnă!

Vacanţă de schi la început de sezon

Sunteţi tipul de persoană care se gândeşte deja din vară la zăpadă şi pârtii? Duceţi lipsa munţilor acoperiţi de nea şi sentimentul de alunecare pe schiuri sau board? Atunci rezervaţi o vacanţă chiar de la început de sezon! Astfel puteţi fi printre primii care se bucură de frumuseţea peisajelor montane înzăpezite. Nu că este nevoie să vă atragem atenţia: alegeţi în acest sens un domeniu schiabil cu siguranţă de zăpadă sporită, la noi pe site puteţi folosi şi motorul de căutare domenii.

Vacanţă la schi de Crăciun şi Revelion

Printre ofertele pe care le oferim pentru începutul de sezon, deja disponibile, se numără şi cele care sunt disponibile doar pentru Crăciun şi Revelion. Visaţi la o seară de ajun sau de an nou la zăpadă? Aceasta este şansa dvs. Asiguraţi-vă din timp locuri pentru aceste date de la an la an mai populare: cu cât mai repede, cu atât mai bine, fie în Austria, Franţa sau Germania.

Vacanţă la schi la început de an

Nimic mai bun pentru a inaugura anul decât o vacanţă frumoasă la schi. Ianuarie este printre cele mai bune luni pentru vacanţa la schi, cu mai puţine vacanţe ale copiilor şi deci cu piste mai goale. Deci dacă primiţi concediu în ianuarie nu ezitaţi şi indicaţi această lună de început de an în motorul de căutare.

 

Whatsapp