Hotelul Sara's Sons este situat in zona centrului nou al statiunii, compus dintr-un hotel și un hostel, ambele cu facilități premium! Hotelul Sara’s Sons și-a deschis porțile la începutul lui 2017, iar hostelul Sara’s Son a fost renovat în 2014.

Facilitati hotel :2 corpuri (Hotel si Hostel) cu camere duble si single, restaurant cu terasa (150 locuri), bar, 3 piscine exterioare cu apă termosulfuroasă: două semiolimpice și una pentru copii, Wi-Fi in complex, parcare gratuita (in limita locurilor disponibile).Baza de tratament dispune de aparatură pentru electroterapie, fizioterapie, laseroterapie, băi galvanice patru celulare, aerosoli cu sulf, cadițe de una sau două persoane pentru băi sulfuroase, masajoterapie, o sală de fitness și piscină interioară, fiind deservită de personal calificat – medic primar balneolog, asistent principal balneolog, maseur.

Facilitati camere :AC, TV, minibar, baie cu cabina de dus, Wi-Fi.

~
Servicii incluse: - 3 nopti cazare; - Demipensiune in sistem fisa cont: 50 lei/persoana/zi ; - Masa traditionala de Paste; - Acces gratuit la spa center; - Acces gratuit la ciubar exterior si sauna exterioara Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- 3 nopti cazare;
- Demipensiune in sistem fisa cont: 50 lei/persoana/zi ;
- Masa traditionala de Paste;
- Acces gratuit la spa center;
- Acces gratuit la ciubar exterior si sauna exterioara


Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Sara's Sons - Oferta Paste, Baile Herculane, Romania

Verifica tarife si disponibilitate

Whatsapp