City Break Atena - Elvita Spata Luxurious Villa, cu plecare din Bucuresti

Amplasare

Locul de cazare se află la Atena, la cca 9 km de plajă.

Dotări

Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – un serviciu de transfer, o sală de spectacole, o spălătorie de tip self-service, o zonă pentru fumători și un acoperiș tip terasă. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca gratuit în parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

Camerele au un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. În majoritatea camerelor se găsește un balcon. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Se găsesc de asemenea și un aragaz și un aparat pentru cafea/ceai. Se garantează diverse posibilități de comunicare și divertisment prin echiparea cu un telefon, un televizor, un DVD player și WiFi. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr.

Sport/divertisment

O terasă însorită invită la zăbovit. Locul de cazare oferă pentru activitățile sportive badminton în interior. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Elvita Spata Luxurious Villa, Atena, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Whatsapp