Mieming – Platoul însorit din inima Tirolului!

În inima Tirolului, pe un platou însorit şi la o altitudine de 864 m se află satul Mieming. La poalele acestuia se întinde partea superioară a Inn-ului. Deasupra ei se ridică vârfurile impozante ale Munților Mieming, un masiv vecin al cunoscutului Wetterstein. Datorită localizării însorite și a influenței scăzute a vântului fön, Mieming are un climat blând, dar proaspăt, perfect pentru vacanțele de iarnă. Prin urmare, regiunea poartă pe bună dreptate porecla platoului soarelui. Localitatea este dominată de ferme vechi și biserici venerabile, multe clădiri monument istoric, care indică o lungă istorie locală și tradiția adânc înrădăcinată a satului de munte. Cei aproximativ 3500 de locuitori trăiesc și azi această originalitate, care nu se simte doar în sat. Pe jos ori pe schiuri, cufundați-vă în peisajul natural idilic. Schiaţi pe pârtii largi, faceţi drumeții pe platoul Mieming, plimbări cu trăsura prin valea înzăpezită sau pur și simplu bucuraţi-vă de liniște! - toate acestea contribuie la factorul de relaxare ridicat din Mieming.

În regiunea de vacanță Mieming & Tirol Mitte, o vacanță activă departe de pârtii este posibilă cu toate fațetele sale. Regiunea oferă un program de activități plin de culoare pentru deținătorii de Gäste.Card, inclusiv tururi ghidate cu rachete de zăpadă, excursii de schi fond, precum și săniuș. Dacă vă interesează natura din împrejurimi, puteți învăța tot ce trebuie să știți pe cele cinci trasee tematice de drumeție din "Alpinpark". Traseele pornesc de la Wildermieming, trecând prin Mieming și ajungând la Obsteig, și sunt mărginite de panouri de informare care vă spun, printre altele, despre flora și fauna locală. Pentru a vă bucura de peisajul alpin tirolez într-un mod relaxat, familiilor cu copii mici li se recomandă o plimbare panoramică cu trăsura trasă de cai pe platoul însorit. În doar aproximativ 10 minute puteți ajunge în orașul vecin Telfs, unde un centru sportiv mare vă invită la activități de interior pe vreme rea. Aici puteți patina pe gheață, juca bowling, squash și tenis, vă puteți cățăra în sala de gimnastică triplă și puteți lua o pauză în restaurantul alăturat. Complexul include, de asemenea, o piscină interioară cu zonă de saună și solar. În Mieming se află mai multe distilerii de rachiu premiate. Faceți cunoștință cu distilatorii tirolezi pe "Traseul rachiului tirolez". În timpul tururilor ghidate ale distileriilor, puteți să vă faceți o idee despre procesul de distilare și, de asemenea, să gustați din picătura fină. Pentru bunăstarea fizică de seară, în Ober- și Untermieming există mai multe restaurante și baruri din care puteți alege.

În orașul vecin Mieming-ului, Obsteig se întinde marea Lume a Copiilor Grünberg. În special copiii și începătorii se simt bine în locul mare de joacă de iarnă, dar şi adulții se pot distra în voie în partea superioară, în timp ce cei mici sunt îngrijiți la Şcoala de Schi. Cu instalaţii pe cablu pentru exerciţii, obstacole colorate, pârtii mai lungi pentru schiorii mai experimentați, derdeluş, restaurant și îngrijire pentru copii, Lumea Copiilor din Obsteig este un punct de contact binevenit pentru familii. În „Regiunea de schi Kühtai - Hochoetz” aveți acces la cele două domenii schaibile, Hochoetz și Kühtai cu un total de 84 de kilometri de pârtii (inclusiv schi de tură). Intrarea în cea mai apropiată zonă potrivită pentru familii, Hochoetz, se află la aproximativ 22 km în Sautens. 36 de kilometri de pârtii şerpuiesc prin peisajele de iarnă împădurite și oferă impresii de vacanță de neuitat. Cu pârtii predominant albastre și roșii, domeniul schaibil cu cele 28 de instalaţii pe cablu ale sale este ușor vizibil și potrivit în special pentru familii. O pârtie de vale duce până la Ochsengarten și, cu o lungime de 5 km și o diferență de nivel de 610 m, este cea mai lungă coborâre din Brunnenkopf. Pârtiile de concurs publice sunt disponibile pentru iubitorii de viteză. Micii pasionați de sporturi de iarnă se pot distra în Lumea Copiilor în Hochoetz și pot încerca secţiunea destinată copiilor „Pe urmele animalelor sălbatice”. Domeniul schiabil Oetz / Hochoetz este deosebit de apreciat datorită facilităţilor pentru copii, pentru opțiunile de supraveghere a copiilor de la vârsta de 2 ani în grădiniță și cele 3 școli de schi, precum și perioada „Happy Family Wochen”, când se oferă reduceri speciale familiilor. Cele nouă domenii schaibile ale zonei Olympia Skiwelt cu un total de aproximativ 300 de kilometri de pârtii asigură și mai multă distracție pe zăpadă. Oaspeții din Mieminger pot ajunge ușor şi gratuit în aceste regiuni cu skibus-ul şi autobuzul de drumeții.

Mieming și Obsteig au fiecare opt pârtii de schi fond cu o lungime totală de aproximativ 38 km, unele dintre ele trecând prin păduri de larice și cătune, altele aproape de sate sau pe pajiști largi. Pe lângă aspectul sportiv, vă puteți bucura de natură în liniște și pace. Vă așteaptă atât trasee de patinaj, cât și trasee clasice de schi fond de dificultate ușoară și medie. Cea mai lungă pârtie din regiune este "Gurgltal Loipe", cu 18,8 km, care este recomandată pentru schiorii avansați. Cu toate acestea, începătorii nu trebuie să se ascundă: În fiecare duminică sunt oferite cursuri de inițiere pentru aceștia. Participarea la aceste cursuri, precum și schiatul pe pârtii, este gratuită cu Gäste.Card. Cu mai mult de 80 de zile de zăpadă pe an și trasee perfect îngrijite, regiunea Sonnenplateau Mieming & Tirol Mitte poartă sigiliul de aprobare al schiului de fond tirolez.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Landhotel Jäger, Innsbruck, Austria

Verifica tarife si disponibilitate

Whatsapp