Skipass inclus!
Kolsassberg - Minune de zăpadă şi soare!

Satul montan primitor şi liniştit Kolsassberg este situat la 906 m de altitudine, încadrat de munţii Karwendel şi Alpii Tuxer, între Olympiastadt Innsbruck şi frumoasa Zillertal. Staţiunea cu multă tradiţie vă aşteaptă cu oferte de relaxare şi refacere, plimbări prelungite şi schi pe pârtii minunat preparate. Situarea la altitudine a Kolsassberg permite o vedere panoramică de invidiat asupra Inntal şi a lanţurilor montane înconjurătoare. Iar apropierea de Innsbruck vă oferă posibilitatea de a face o vizită acestui frumos oraş şi atracţiilor sale.

După o zi plină de schi - alpin sau nordic - sau petrecută la o drumeţie aveţi posibilitatea de a vă răsfăţa pe Kolsassberg cu specialităţi culinare tiroleze. Menţiuni speciale merită de exemplu "Hofer Stub'n" sau "Berggasthaus Gartlach". Ambele localuri vă aşteaptă cu ambient tipic tirolez şi bineînţeles mâncare pe măsură. De la Berggasthaus Gartlach puteţi coborî pe sanie pe derdeluşul natural până la Kolsassberg dacă stratul de zăpadă o permite. Cine are chef pe seară de ceva mai multă acţiune poate să facă excursie la Innsbruck (ca. 25 km) şi profita de numeroasele baruri şi discoteci aici deschise.

Cu skipass-ul "Glungezer" aveţiu acces la 23 km de pârtii la o altitudine de 950 - 2.304 m. Intrarea în această regiune de schi este în Tulfes. Pârtiile bine preparate se întind prin peisaje de vis şi pun la dispoziţia atât a schiorilor cât şi a snowboarderilor coborâri foarte variată. Odată ajunşi pe vârf vi se deschide o vedere incredibilă asupra fermecătoarei Inntal şi vârfurilor aşa numitului Lanţ de Nord - partea la nord de Innsbruck a lanţului Innzal. Porţiunile prin pădure şi refugiile primitoare şi tradiţionale sunt foarte apreciate de cei cărora le place să schieze în linişte, pentru familiile cu copii mici muntele Glungezer ofertă raportul perfect între cantitate şi calitate, cu pante line şi schi relaxat. De pe Glungezer cei în formă bună au la picioare coborârea FIS de 9 km şi o diferenţă de altitudine de 1500 m, pe snowboarderi îi aşteaptă în schimb Fun-Park-urile de la Schartenkogel. Coborârea de vale de la Schartenkogel la staţia de vale în Tulfes se numără cu 15 km şi peste 1300 m diferenţă de altitudine printre cele mai lungi din Tirol. La marginea pârtiilor vă invită refugii tradiţionale precum şi un restaurant confortabil la Halsmarter când vă dezlegaţi schiurile.

În jurul fostului oraş olimpic Innsbruck veţi găsi destule posibilităţi de a practica schi alpin - dar şi discipline nordice. De la Kolsassberg aveţi acces la o mare parte din reţea în doar câteva minute. În total în regiunea din jurul Innsbruck vă stau la dispoziţie 120 km pentru schi fond cu dificultate în general medie sau redusă. Pe terasele din jurul Innsbruck, la Rinn şi Mutters/Natters se adună până la 40 km de pârtii. Reţeaua de schi fond din regiunea Rinn, Obsteig, Mutters/Natters şi Sellrain au fost distinse cu sigiliul de calitate Loipengütesiegel.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel-Pensiune Jägerhof, Innsbruck, Austria

Verifica tarife si disponibilitate

Whatsapp